"You are all crazy. 600 and something reviews on iTunes? For a single? What was your last review, a candle?"
Det verste er kanskje at han sikkert ikke var så langt unna sannheten; utførlige stearinlys-anmeldelser finner du f.eks. her. For oss som er mer interessert i kjøkken enn i jakten på det ultimate stearinproduktet finnes det selvsagt også hjelp å få, især hos Amazon Kitchen & Dining
At folk skriver reviews av bøkene de har lest på Amazon er kanskje velkjent for noen hver, men her finner du også alt du ikke ante du trengte å vite om kjøkkenutstyr. Klarer du for eksempel ikke bestemme deg for om du skal gå for Rösles velkjente, berømte hvitløkspresse
eller den velansette, men hakket dristigere Kuhn Rikon?
Da kan du f.eks. høre på "charlesn", som skriver følgende:
"There's no doubt that the Rosle is extremely good--in fact, I would have given it five stars just a few weeks ago. But then I purchased the Kuhn Rikon Epicurean Garlic Press (#2315), after reading a recent review of it in Cook's Illustrated. After repeatedly comparing the two side-by-side, the Kuhn is unquestionably the better press."
Om du nå synes "charlesn" virker som en sær skrue, en one-of-a-kind, er det bare å ta en titt til på Amazon-sidene. I skrivende stund har til sammen 260 personer skrevet anmeldelser av disse to hvitløkspressene, og sitatet ovenfor er langt fra nerdete i forhold til hva endel av de andre kommer med. Galskap? Absolutt. Dette lukter så til de grader av menns grenseløse trang til å drapere hva de enn gjør i spinndyrt spesialutstyr - enten det gjelder bilfelger, hekkesakser eller skismøring i 2000-kronersklassen for å spare 1,5 sek. på birken.
Fordelen for oss som foretrekker hvitløkspresser fremfor aluminiumsfelger og skismøring er i det minste at det er lettere å legitimere når det trengs: "Jeg kjøper den jo først og fremst for å øke matlagingsgleden her hjemme. Det har du vel ikke noe imot, kjære..?"
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar